Blog

Melmelades de verdures

Aquest estiu hem tingut més carbassons que cap altre any a l’hort. N’hem menjat de moltes maneres, tot i que encara ens falten moltes receptes per provar. Durant unes setmanes, cada dia recollíem en 2 o 3 de més d’un quilo i era difícil menjar-nos-els tots. També han anat molt bé les albergínies, però com que van més tard, no n’hem tingut tantes i ja s’acaben. A més, són força petites.
A part de diferents conserves, he fet melmelada, tant de carbassó com d’albergínia. Em queda ara fer-ne de tomàquet, que en tenim un munter. L’hivernacle ha fet la seva funció i ara n’hi ha moltíssims madurant.

Aquestes melmelades són ideals per menjar acompanyant carn o per fer amb torrades. Una llesca de pa de cereals,  mig dit de melmelada i un bon tall de formatge. Hi poso els de Casa Mateu, tant el tou com el tendre, que no fon tan ràpid però també és gustós. Al forn uns minuts perquè es fongui el formatge i tot plegat es menja calentó.
Les receptes no són invent meu, les he tret de Els fruits saborosos. La Mireia, cosina meva, i la seva sòcia, la Bet, fan melmelades fantàstiques a Vila-rodona. Al Pallars, jo les copio amb els nostres productes 😉

Núria

3 Comments

  • Laura T. Marcel 07/09/2011 at 16:42

    Quines coses més bones que fas! I quin equip que feu entre tota la família. Veig que les melmelades les tens etiquetades i tot. Carai, no et deixes cap detall. T'hauré de nominar com a comtessa del Pallars, eh? T'ho estàs currant!!!

    Respon

  • Casa Massa 10/09/2011 at 10:16

    Sí, etiquetes, sí, que queden més boniquetes i així sabem de què són. Intentem cuidar els detalls, tot i que sempre s'escapa alguna coseta ;-))

    Respon

  • Len0re 12/09/2011 at 02:19

    Que bo, va a ser cosa de agarrar el trastos i pujar cap enllà.

    Besets i enhorabona per aquestes "delicatesen"

    Respon

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.