tallers a la carta

Estac es troba en una localització excepcional per practicar la fotografia de natura. En aquest racó del Pirineu cada estació té el seu encant fotogràfic. Els grocs i daurats de la tardor, els cims blancs de l’hivern, la flora i fauna de la primavera, la impressionant Via Làctia les nits d’estiu,…

Si ets aficionat a l’obturador i t’agrada la natura t’oferim tallers pràctics de fotografia de mitja jornada (4h) sobre el terreny, ja sigui de manera individual o en grups reduïts. Els tallers els imparteix l’Òscar Castelao, un fotògraf de natura gran coneixedor del poble i voltants, del que rebràs un tracte individualitzat i en tot moment estarà al teu costat per guiar-te i resoldre dubtes. No importa el teu nivell, el taller s’adaptarà segons les teves necessitats, des dels conceptes més bàsics fins a tècniques més avançades.

Només has d’escollir el dia i el taller que més t’agradi de la carta.

Iniciació a la fotografia digital: domina la teva càmera i aprèn els conceptes essencials de la fotografia.

Macrofotografia: potencia la teva tècnica i creativitat en aquesta fascinant disciplina fotogràfica.

Fotografia nocturna: descobreix tots els secrets de la nit sota el cel ideal.

Preus

Taller individual (4h) 89€

Taller en grup (a partir de 2 persones) (4h) 69€/pers

Descompte del 10% pels acompanyants, per grups a partir de 4 persones allotjats a casa


2 Comentaris

 • Mercè Albaigès 13/10/2014 at 17:18

  Les dates per fer els tallers de fotografia les puc triar jo o hi ha un calendari establert? Moltes gràcies. M’encantaria!!

  Respon

  • Casa Massa 13/10/2014 at 18:32

   Mercè, que bé que t’animis! Pots triar tu les dates, per això són a mida. Potser el taller de nocturnes és una mica més difícil, però ara es fa de nit més aviat i és fàcil trobar l’estona.
   Si vols, per telèfon o correu-e concretem.
   Núria

   Respon

Deixar comentari