3 juliol 2011 / Novetats / 2 Comentaris

Fa uns dies ens vam passar una bona estona a la cuina, preparant cosetes per sopar. Ho vam veure en un receptari amb l’Oriol i vam voler-ho provar.
Es tracta de fer rotlles de pa de motlle (el comprem sense crosta o la tallem) i farcir-los amb el que vulguem. Aquí hi caben sobres que tinguem a la nevera i tot allò que se’ns pugui acudir. Com que al súper potser no les trobem tan grans com volem, les aplanem amb el corró i llavors les omplim: maionesa, truita de patates, olives, cogombrets, formatge, enciam, salsa de tomàquet, salsitxes, etc. Quan tinguem els rotlles fets, els emboliquem amb film transparent i els posem a la nevera unes hores. Un cop freds, són molt fàcils de tallar a rodanxes.

Una de les gràcies del plat: sembla sushi, però no té ni un gram de peix cru. Una altra, la millor, que el meu fill es va passar una hora a la cuina inventant farcits!


2 Comentaris

Deixar comentari