Un tastet de fotografia nocturna

Com sabeu, el 22 i 23 de juliol farem un curs de fotografia nocturna amb Òscar Castelao.

Si voleu fer un tastet de les seves aficions i veure quines coses podreu aprendre, aquí teniu un article interessant de com localitzar Polaris en un cel ben estrellat.

Tornem a obrir!

6 març 2017 / / Sense comentaris

Hola de nou!

Aquesta setmana santa tornarem a obrir Casa Massa. Tornem amb canvis: llogarem la casa sencera, no per habitacions.

Els canvis vitals ens han portat a viure a Sort i volem seguir oferint els encants del poble d’Estac als nostres hostes. Seguirem compartint el nostre estil de vida a la muntanya, tot i que deixant més espai.

Estarem pendents d’oferir-vos tota la informació i serveis que us calguin, tant abans d’arribar com quan estigueu al poble. Esperem que estigueu encantats!

A reveure!

2 octubre 2016 / / Sense comentaris

Benvolguts/benvolgudes,

Després de gairebé deu anys al Pallars, ha arribat un altre canvi que vull compartir.
El maig del 2008 vam obrir Casa Massa: hi hem viscut, hi hem treballat i l’hem gaudit molt durant aquests anys.
Ha estat dur, difícil, apassionant, divertit i molt gratificant. Treballar i estar amb gent té aquestes coses. Hem après moltíssim!

Ara tinc l’oportunitat de treballar amb la meva germana a la formatgeria Casa Mateu de Surp i estic molt contenta. Fem un bon equip i em ve molt de gust aprendre coses noves.
I ha arribat el moment de triar perquè les dues feines són incompatibles.
No ha estat fàcil però crec que la vida és prendre decisions i buscar nous reptes. És per això que he decidit no seguir amb Casa Massa i tancar temporalment.

Continuaré al Pallars, on visc feliç. Em quedo amb molts records, amb retrobaments molt especials i amb amics que hem fet, que segur que tornarem a veure.
El ritme lent i la calma m’han ofert moments interessants i especials que ara retrobaré en el treball artesanal de la formatgeria.

Núria

Aplec de Sant Romà 2016

15 juny 2016 / / Sense comentaris

Aquest any estem molt contents d’haver pujat a l’aplec pel camí vell recuperat després de diverses jornades de feina. Vam fer la missa tradicional i després un dinar popular a l’estudi del poble.

Aquí teniu tot el resum fotogràfic que ha fet l’Òscar Castelao.

Estem encantats que com va anar el dia!

Postals del Pallars

El nostre fotògraf preferit, l’Òscar Castelao, fa anys que ronda pels pobles del Pallars Sobirà i Jussà fotografiant els seus pobles.

Postal de Burgo envoltat d'arbres a la tardor

Com sabeu, li encanta el nostre entorn i la seva natura. Aquesta vegada ha plasmat aquests poblets tan bucòlics en el format de les antigues postals que compràvem quan érem petits.

Postal d'Estac a l'entrada al poble amb el fons emboirat

Podem recuperar les postals ben boniques de tota la vida, ara que tots intentem fer fotos amb el mòbil. Amb l’instagram ho podem intentar, però no és el mateix… 😉

Aquí teniu una petita mostra de les postals que tenim a la vostra disposició.

Postal de Tírvia nevat