2 octubre 2016 / Novetats / Sense comentaris

Benvolguts/benvolgudes,

Després de gairebé deu anys al Pallars, ha arribat un altre canvi que vull compartir.
El maig del 2008 vam obrir Casa Massa: hi hem viscut, hi hem treballat i l’hem gaudit molt durant aquests anys.
Ha estat dur, difícil, apassionant, divertit i molt gratificant. Treballar i estar amb gent té aquestes coses. Hem après moltíssim!

Ara tinc l’oportunitat de treballar amb la meva germana a la formatgeria Casa Mateu de Surp i estic molt contenta. Fem un bon equip i em ve molt de gust aprendre coses noves.
I ha arribat el moment de triar perquè les dues feines són incompatibles.
No ha estat fàcil però crec que la vida és prendre decisions i buscar nous reptes. És per això que he decidit no seguir amb Casa Massa i tancar temporalment.

Continuaré al Pallars, on visc feliç. Em quedo amb molts records, amb retrobaments molt especials i amb amics que hem fet, que segur que tornarem a veure.
El ritme lent i la calma m’han ofert moments interessants i especials que ara retrobaré en el treball artesanal de la formatgeria.

Núria


Deixar comentari