2 Octubre 2016 / Novetats / Sense comentaris

Benvolguts/benvolgudes,

Després de gairebé deu anys al Pallars, ha arribat un altre canvi que vull compartir.
El maig del 2008 vam obrir Casa Massa: hi hem viscut, hi hem treballat i l’hem gaudit molt durant aquests anys.
Ha estat dur, difícil, apassionant, divertit i molt gratificant. Treballar i estar amb gent té aquestes coses. Hem après moltíssim!

Ara tinc l’oportunitat de treballar amb la meva germana a la formatgeria Casa Mateu de Surp i estic molt contenta. Fem un bon equip i em ve molt de gust aprendre coses noves.
I ha arribat el moment de triar perquè les dues feines són incompatibles.
No ha estat fàcil però crec que la vida és prendre decisions i buscar nous reptes. És per això que he decidit no seguir amb Casa Massa i tancar temporalment.

Continuaré al Pallars, on visc feliç. Em quedo amb molts records, amb retrobaments molt especials i amb amics que hem fet, que segur que tornarem a veure.
El ritme lent i la calma m’han ofert moments interessants i especials que ara retrobaré en el treball artesanal de la formatgeria.

Núria


Deixar comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada